logo

Спорт

Бесплатна школа кошарке за девојчице

 

 

Под покровитељством градске општине Младеновац, у организацији Спортског савеза Младеновца и Спортског центра, од 8. априла почиње бесплатна школа кошарке за девојчице коју ће држати "Покрет за женску кошарку Марина Маљковић".

Школа кошарке ће се одржавати за две групе девојчица, од 1-4 и 5-8 разреда и то сваког викенда током трајања школске године, у малој сали Спортског центра "Љубомир Ивановић Геџа". Термини за групу од 1-4 разреда су субота и недеља од 10,00 до 11,00 сати, а за групу 5-8 разред, субота и недеља од 11,00 до 12,00 сати.

Девојчице ће тренрати Сара Синђелић, апсолвент Факултета физичке културе и тренер у Кошаркашком клубу "Младеновац", а за школу кошарке могу се пријављивати све заинтересоване девојчице без обзира да ли су чланице неког клуба или не, уз потврду да имају обављен лекарски преглед.

Девојчице се могу пријављивати све време током трајања школе на контакт телефон - 064 48 522 32.

Члан Већа задужен за спорт, Горан Спасојевић, рекао је да ће градска општина Младеновац са задовољством учествовати у спортском пројекту нашег истакнутог стручњака Марине Маљковић.

- Изузетна нам је част што ће овакав стручњак радити са децом у нашем граду у намери да зејeдно покушамо да афирмишемо женску кошарку и уопште овај спорт који је не тако давно био изузетно популаран у нашем граду - рекао је Спасојевић и позвао заинтересоване да се у што већем броју пријаве за школу кошарке.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.