logo

Aktuelnosti

Saopštenje za javnost - Popis stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. godine

INFO-CENTAR POPISA 2022 POČEO SA RADOM

Info-centar Popisa stanovništva, domaćinstava i stanova 2022. počeo je sa radom 15. septembra 2022. Pozivom Info-centra, putem broja telefona 0800 444 005, građanima će se javljati operateri koji će davati potrebne informacije, kao i odgovore na sva pitanja koja se odnose na Popis 2022.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Igrališta za decu u svakoj mesnoj zajednici - izgrađeno dečije igralište u Pružatovcu

Nakon mališana u Senaji, Međulužju i Mesnoj zajednici Centar, i deca u Pružatovcu dobila su novo mesto za druženje i igru. U ovoj Mesnoj zajednici otvoreno je novo igralište koje je opremljeno ljuljaškama, klackalicama, toboganom i drugim mobilijarom, uređeno u skladu sa svim važećim standardima i zaštitom koja je neophodna za bezbednu igru.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Planinarski klub „Greben“ na najvišem vrhu Olimpa

Planinarski klub „Greben“ iz Mladenovca organizovao je trodnevnu akciju uspona na najviši vrh Olimpa u Grčkoj - Mitikas, čije ime na grčkom znači nos.

Sa šumadijskih 113 metara nadmorske visine, 20 planinara ovog kluba uputilo se na 2.918 metara nadmorske visine na najviši vrh Olimpa, Mitikas na koji su se popeli 17. septembra u 10 sati i istakli zastave Srbije i kluba.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2022.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Informacije od javnog značaja: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.