logo

Актуелности

Актуелности

Коначна ранг листа - студентске стипендије за школску 2020/2021. годину

Утврђена је коначна ранг листа за доделу студентских стипендија  за школску 2020/2021. годину
Право на стипендију имају следећи студенти :

Опширније

  • Датум креирања: .

Наставља се добра сарадња општине и Националне службе за запошљавање

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић састао се са директором филијале за Град Београд Националне службе за запошљавање (НСЗ) Добросавом Марићем.

Опширније

  • Датум креирања: .

"Стоп критиковању, дај предлог" - заједничким снагама за безбеднији саобраћај

Електронски сервис „Стоп критиковању, дај предлог“, који је пре нешто више од месец дана покренула Комисија за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац, даје прве резултате. До сада је пристигло више десетина пријава грађана, а чланови Комисије покренули су иницијативе за решавање свих предочених проблема код надлежних институција.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пријављивање за подршку родитељима тројки, четворки и дуплих близанаца

Родитељи тројки, четворки, петорки, шесторки и дуплих близанаца, који се до сада нису пријавили, могу поднети захтев и потребну документацију за остваривање права на сталну новчану помоћ, која је предвиђена Одлуком о правима и услугама социјалне заштите Града Београда, саопштено је данас из Секретаријата за социјалну заштиту.

Опширније

  • Датум креирања: .

Младеновачким пољопривредницима 18 трактора и 35 прикључних машина

Секретар за привреду Милинко Величковић, председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и члан општинског Већа, Драган Вукадиновић, уручили су кључеве 18 трактора и 35 прикључних машина пољопривредницима са територије општине Младеновац који су учествовали на конкурсу за доделу субвенција за пољопривреду Града Београда.

Опширније

  • Датум креирања: .

У Младеновцу данас прикупљено 56 јединица крви

Одазивајући се у великом броју акцији добровољног давања крви, Младеновчани су и данас показали да имају велико срце, висок степен емпатије, хуманости и јединства.

Опширније

  • Датум креирања: .

Уклоњена дивља депонија у Драпшину

По налогу одељења за инспекцијске послове општине Младеновац, екипе ЈКП „Младеновац“ уклониле су дивљу депонију у улици Вукашина Мрњавчевића у МЗ „Драпшин“.

Опширније

  • Датум креирања: .

Данас акција добровољнoг давања крви

Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организоваће акцију добровољног давања крви у четвртак, 19. новембра у галерији Фоаје младеновачког Центра за кулутуру и туризам, у периоду од 10 до 16 сати.

Опширније

  • Датум креирања: .

Радови на изградњи тротоара у МЗ "Драпшин"

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишао је радове на изградњи тротоара у улици Славка Манојловића у Mесној заједници “Драпшин”.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2020.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.