logo

Актуелности

Апел на рационалну потрошњу воде

Имајући у виду да је последњих дана повећана ненаменска потрошња воде услед заливања башти, зелених и бетонских површина, пуњења базена и слично, Штаб за ванредне ситуације апелује на суграђане да буду солидарни и да рационално троше воду, како бисмо је сви имали током изузето топлог и сушног периода који нас, према прогнозама метеоролога, очекује и наредних дана.

Опширније

  • Датум креирања: .

Штаб за ванредне ситуације одржаао седницу

На седници Штаба за ванредне ситуације на територији Градске општине Младеновац, коју је сазвао командант штаба и председник ГО Младеновац Богдан Вуксановић, разматране су превентивне мере у вези са актуелном метеоролошком ситуацијом као и извештаји о водоснабдевању и стању на градској депонији.

Опширније

  • Датум креирања: .

Турнир у Матијину част

На позив младих људи који су организовали Меморијални турнир “Матија Јанић” на терену ОШ “Коста Ђукић”, на отварању овог спортског догађаја, председник ГО Младеновац Богдан Вуксаноић обратио се присутнима и том приликом рекао да ће општина наставити да улаже у младе и да подржава овакве и сличне догађаје и манифестације.

Опширније

  • Датум креирања: .

Састанак председника Вуксановића и архијерејског намесника Ивковића

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић састао се јутрос у свом кабинету са архијерејским намесником младеновачким протојерејом ставрофором Жељком Ивковићем.

Опширније

  • Датум креирања: .

Дневни ред 2. седнице Скупштине градске општине Младеновац

На основу члана  80. Пословника Скупштине градске општине Младеновац ("Службени лист града Београда", број 10/20), с а з и в а   се

ДРУГА СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ,  за 15. јули 2024. године (понедељак) у Великој сали Скупштине градске општине Младеновац, са почетком у 10,00 часова.

Опширније

  • Датум креирања: .

Подршка младеновачким планинарима

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић испратио је јутрос групу младеновачких планинара, чланнова Планинарског клуба „Гребен“, који су кренули у освајање врхова планинског масива Маглића у Републици Српској.

Опширније

  • Датум креирања: .

Председник Градске општине Младеновац посетио и уручио поклоне Дневном боравку за децу и омладину са сметњама у развоју

Председник Градске општине Младеновац Богдан Вуксановић, са својим сарадницима, посетио је Дневни боравак за децу и омладину са сметњама у развоју. Овој установи уручио је на поклон дидактички материјал и материјал за радну терапију.

Опширније

  • Датум креирања: .

Богдан Вуксановић преузео дужност председника Градске општине Младеновац

У срдачном разговору, досадашњи и новоизабрани председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић и Богдан Вуксановић, обавили су данас примопредају дужности.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.