logo

Актуелности

Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације стамбених објеката на територији градске општине Младеновац

Јавни конкурс за учешће привредних субјеката у спровођењу мера енергетске санације  стамбених објеката на територији градске општине Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржана мала олимпијада

У организацији Спортског савеза Младеновца, уз подршку Градске општине Младеновац, у фискултурној сали ОШ "Свети Сава" одржано је такмичење „Мале олимпијске игре“ за ученике од првог до трећег разреда младеновачких основних школа.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обележен Дан победе над фашизмом

Полагањем венаца на споменик палим ратницима у градском парку и на спомен бисте народних хероја Милосава Влајића и Божидарке Дамњановић Кике, данас је у Младеновцу обележен 9. мај, Дан победе у Другом светском рату.

Опширније

  • Датум креирања: .

Акција планинарског клуба на Космају

Планинарски клуб „Гребен“, у сарадњи са Спортским савезом Младеновац, организовао је на Космају традиционалну једнодневну акцију "Гребенчићи“ у којој је учествовало више од 400 деце, ученика младеновачких основних школа, као и гости из Крагујевца, Смедеревске Паланке и Сопота.

Опширније

  • Датум креирања: .

Нови водовод у Ковачевцу

Екипе ЈКП “Младеновац”раде на изградњи водоводне мреже у Ливадичкој улици у МЗ „Ковачевац“ у дужини од 660 метара. Инвеститор радова је Градска општина Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Јавни позив за подношење иницијатива за доделу јавних признања Градске општине Младеновац за 2022.годину

Јавни позив за подношење иницијатива за доделу јавних признања Градске општине Младеновац за 2022.годину.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.