logo

Актуелности

Имунизација на вакциналним пунктовима у селима и младеновачком Дому здравља одвија се по плану

 Младеновачки Дом здравља и Градска општина Младеновац континуирано ораганизују имунизацију грађана у Дому здравља и на вакциналним пунктовима у приградским и сеоским месним заједницама. Вакцинација се обавља без заказивања, а занитересованост грађана је велика. Претходна два дана екипе медицинских радника Дома здравља обављале су вакцинацију и ревакцинацију становника у месним заједницама Међулужје, Велика Иванча, Селтерс и Пружатовац.

Опширније

  • Датум креирања: .

За безбеднији Младеновац

 Државни секретар у Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Младеновац Владан Глишић обишли су данас радове у улици Светолика Ранковића у Младеновцу.

Опширније

  • Датум креирања: .

Становници Ковачевца добијају нову водоводну мрежу, а Град ће финансирати и реконструкцију здравствене амбуланте

Заменик градоначелника Београда Горан Весић, државни секретар Министарства унутрашњих послова Милосав Миличковић, као и председник општине Младеновац Владан Глишић обишли су радове на изградњи водоводне мреже у Месној заједници Ковачевац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пријем за младеновачке одбојкаше поводом пласмана у Прву лигу Србије

 Победом у Прокупљу над Топличанином, екипа Одбојкашког клуба Младеновац освојила је прво место у Првој Б лиги Србије. Младеновчани су се тако вратили у виши ранг такмичења и наредне сезоне ће се такмичити у Првој лиги Србије.

Опширније

  • Датум креирања: .

Нови дрворед у делу главне улице за лепши и чистији Младеновац

Градска општина Младеновац, у оквиру пројекта „Садимо за будућност“ почела је садњу стабала горског јавора у улици Краља Петра Првог код игралишта у МЗ „Драпшин“. Реч је о шест година старим садницама висине око четири метара.

Опширније

  • Датум креирања: .

Пријем за ромска удружења поводом Међународног дана Рома

Поводом 8. априла, Међународног дана Рома, чланица Већа за социјална питања, националне мањине, унапређење и заштиту људских и мањинских права, Сузана Васић, уприличила је пријем за представанике ромских удружења са територије општине Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Настављена санација некатегорисаних путева у општини Младеновац

 Екипе ЈКП „Младеновац“ завршиле су радове на санацији некатегорисаног пута у улици 21. новембра у Месној заједници Кораћица. Улица је реконструисана каменим агрегатом у дужини од 140 метара, док је ширина улице 3,40 метара.

Опширније

  • Датум креирања: .

У Младеновцу континуирана имунизација

На мобилним пунктовима у младеновачким сеоским и приградским месним заједницама умунизација грађана обавља се континуирано. За све који су првимили прву дозу вакцине организована је ревакцинација, као и вакциција оних који се још нису вакцинисали.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.