logo

Актуелности

Пријатељство које траје 48 година - општине Младеновац и Горња Радгона

На позив општине Горња Радгона, делегација Градске општине Младеновац боравила је у дводневној посети овом побратимском граду у Словенији. На Свечаној академији која је организована поводом 1. октобра, Дана Обчина Горња Радгона, председник општине, Владан Глишић, у знак успешне сарадње и развијања срдачних и пријатељских односа, уручио је Плакету Градске општине Младеновац господину Станисалву Ројку, жупану општине Горња Радгона.

Опширније

  • Датум креирања: .

Отворен позоришни фестивал "Театар у једном дејству"

У препуној сали Центра за културу и туризам, представом „Трамвај звани жеља“ београдског драмског позоришта, синоћ је отворен Позоришни фестивал „Театар у једном дејству“.

Опширније

  • Датум креирања: .

Eкипе ЈКП „Београд пут“ окончале су радове на асфалтирању улице Жике Учитеља у Кораћици

Eкипе ЈКП „Београд пут“ окончале су радове на асфалтирању улице Жике Учитеља у Кораћици.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржана свечаност на спомен комплексу Црквенац

Код Спомен чесме "Црквенац" одржана је свечаност одавања почасти припадницима шкотског санитетског особља на челу са др Елси Инглис и припадницима савезничких санитетских мисија које су током Првог светског рата стале на страну српске војске и народа.

Опширније

  • Датум креирања: .

Саопштење за јавност - Попис становништва, домаћинстава и станова 2022. године

ИНФО-ЦЕНТАР ПОПИСА 2022 ПОЧЕО СА РАДОМ

Инфо-центар Пописа становништва, домаћинстава и станова 2022. почео је са радом 15. септембра 2022. Позивом Инфо-центра, путем броја телефона 0800 444 005, грађанима ће се јављати оператери који ће давати потребне информације, као и одговоре на сва питања која се односе на Попис 2022.

Опширније

  • Датум креирања: .

Игралишта за децу у свакој месној заједници - изграђено дечије игралиште у Пружатовцу

Након малишана у Сенаји, Међулужју и Месној заједници Центар, и деца у Пружатовцу добила су ново место за дружење и игру. У овој Месној заједници отворено је ново игралиште које је опремљено љуљашкама, клацкалицама, тобоганом и другим мобилијаром, уређено у складу са свим важећим стандардима и заштитом која је неопходна за безбедну игру.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2022.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.