logo

Aktuelnosti

U gostima kod prijatelja u Republici Srpskoj

Učenici Osnovne škole „Bora Lazić“ iz Vlaške posetili su vršnjake iz Osnovne škole ,,Pale" u Republici Srpskoj. U delegaciji koja je posetila Pale, pored učenika i nastavnika škole, bili su i predstavnici Gradske opštine Mladenovac i predstavnici Udruženja ,,Od predaka za budućnost".


Nakon što su opštine Pale i Mladenovac prošle godine potpisale Protokol o saradnji, ovom prilikom i osnovne škole ,,Bora Lazić" i ,,Pale" ozvaničile su saradnju potpisivanjem Protokola kojim će dodatno unaprediti aktivnosti u svim zajedničkim aktivnostima.


U čast Dana državnosti Srbije, u okviru tradicionalne manifestacije „Sretenjski dani“, u Kulturnom centru Pale održana je priredba „Srpčad Srbiji“ koju su pripremili učenici Srednjoškolskog centra „Pale“, Dečijeg centra „Bubamara“, učenici Osnovne škole „Pale“ i gosti iz Osnovne škole „Bora Lazić“ iz Mladenovca.


Tokom boravka na Palama, učenici su jedan dan proveli na časovima svojih domaćina i na taj način upoznali način rada u ovoj školi. Posetili su Jahorinu i dan proveli u sankanju i igri na snegu sa svojim drugarima.


Vratili su se prepuni predivnih uspomena kojih će se uvek rado sećati.

UceniciRS1
UceniciRS2
UceniciRS3
UceniciRS4
UceniciRS5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.