logo

Aktuelnosti

Ministarka poljoprivrede u poseti porodici Nikolić iz Velike Ivanče

Ministarka poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Jelena Tanasković, zajedno sa predsednikom Gradske opštine Mladenovac, Vladanom Glišićem i direktorkom Poljoprivredne savetodavne i stručne službe Milicom Janković, posetila je domaćinstva braće Marka i Miloša Nikolića iz Velike Ivanče.


Ova vredna, desetočlana porodica, u kojoj žive tri generacije, obrađuje 90 hekatara zemlje i poseduje više od 100 grla stoke.


Ministarka Tanasković istakla je da je porodica Nikolić primer uspešnog poljoprivrednog gazdinstva u ovom kraju i dodala je impresionirana onim što je videla i čula od domaćina, posebno od podmlatka ove porodice.


„Bilo mi je zadovoljstvo da obiđem njihovo poljoprivredno gazdinstvo, a sa proizvodnjom me je upoznao mladi domaćin Nikola, koji me je oduševio svojim znanjem o stočarskoj proizvodnji. Na gazdinstvu sam se sastala i sa ostalim poljoprivrednicima ovog kraja i u prijatnoj atmosferi smo popričali o svim problemima sa kojima se suočavaju i šta je to što država i Ministarstvo mogu da urade da im pomognu i olakšaju“, rekla je ministarka, Tanasković.

PorodicaNikolic1
PorodicaNikolic2
PorodicaNikolic3
PorodicaNikolic4
PorodicaNikolic5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.