logo

Aktuelnosti

Izabrano novo opštinsko rukovodstvo

Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Mladenovac, većinom glasova odbornika, za predsednika Skupštine izabran je Dragan Vukadinović, a za zamenika predsednika Zoran Stevanović.


Skupštinskom većinom za predsednika Gradske opštine Mladenovac izabran je Bogdan Vuksanović, a za zamenika predsednika Suzana Vasić, kao i devet članova opštinskog Veća – Darko Ćebić, Dejan Ninković, Stefan Ivanović, Veljko Lukić, Snežana Adamović, Ana Andonov, Dejan Vićovac, Dejan Ivković i Slađana Ilić.


Govoreći o projektima od značaja za opštinu Mladenovac, Vuksanović je naglasio da će obaveza novog opštinskog rukovodstva biti da, pre svega, nastavi sa realizacijom započetih projekata ali istovremeno i intenzivno radi na novim investicijama.


„Sve što je do sada urađeno stvara nam obavezu i dodatnu odgovornost da u predstojećem periodu uradimo još bolje stvari, da radimo na razvoju Mladenovca u svakom segmentu i da naša opština iz godine u godinu bude sve bolje mesto za život. Verujem da sam izabrao tim koji će ostvariti sve zacrtane ciljeve. Spreman sam da zamenim svakoga ko na tom putu posustane i ne ispuni očekivanja. Samo timskim radom, sa potpunom posvećenošću, možemo da realizujemo planirane projekte. Zato zahtevam od svakog člana Veća, od svih saradnika, da pruže 100% svojih kapaciteta. Nećemo štedeti snagu u borbi koja nas čeka i svaki dan mandata koji nam poverite bićemo posvećeni tome da stvorimo još bolji Mladenovac, jer Mladenovac je naša kuća, naš dom, rekao je između ostalog u svom ekspozeu predsednik Gradske opštine Mladenovac, Bogdan Vuksanović.

NovoRuk1
NovoRuk2
NovoRuk3
NovoRuk4
NovoRuk5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.