logo

Aktuelnosti

Putevi u Mladenovcu očišćeni i prohodni - telefon zimske službe 24 sata na raspolaganju građanima

Svi putevi na teritoriji opštine Mladenovac su prohodni , a saobraćaj se odvija bez većih problema.

Ekipe JKP „Beograd put“ rade na čišćenju lokalnih puteva i gradskih saobraćajnica koje su u nadležnosti tog preduzeća, a ekipe preduzeća "Štrabag" čisti državne puteve na teritoriji opštine.

„Kako bi putevi bili brže očišćeni i prohodni, opština Mldenovac angažovala je i ekipe JKP “Mladenovac” koje su na terenu sa pet kamiona i rade na čišćenju puteva druge i treće kategorije. Pored toga, komunalno preduzeće radi i na čišćenju pešačkih staza i stepeništa sa mašinama "bobcat" i ekipama koje ručno čiste sneg“, kaže kooridinator Zimske službe, Nikola Milošević.

Milošević napominje da je Opština Mladenovac obezbedila dovoljne količine industrijske soli za posipanje trotoara i prilaza zgradama a predstavnici skupština stanara, upravnici stambenih zajednica i vlasnici kuća so mogu da preuzmu i u JKP “Mladenovac” svakod radnog dana do 15 sati.

Građanima je na raspolaganju i telefonski servis Zimske službe putem kojeg građani mogu da prijave probleme nastale usled snežnih padavina. Broj telefona 011/7455-679 otvoren je 24 sata dnevno za komunikaciju sa građanima.

Prohodniputevi1
Prohodniputevi2
Prohodniputevi3
Prohodniputevi4

 

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.