logo

Aktuelnosti

Predstavnici opštine i Sekretarijata za zaštitu životne sredine obišli radove na transfer stanici

Radove na izgradnji transfer-stanice u Mladenovcu obišli su predsednik Gradske opštine Mladenovac Bogdan Vuksanović i član Veća Ana Andonov, zajedno sa predstavnicima Sekretarijata za zaštitu životne sredine Grada Beograda i JKP „Mladenovac“, a nakon obilaska gradilišta dogovoreni su naredni koraci koje bi trebalo ispuniti kako bi projekat uspešno bio priveden kraju.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Probe sistema daljinskog grejanja od 1. do 9. oktobra, prvo u Mladenovcu

Funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja počeće u Beogradu u utorak, 1. oktobra i trajaće do srede 9. oktobra, saopštilo je danas Javno-komunalno preduzeće "Beogradske elektrane". Prema Odluci o snabdevanju toplotnom energijom grejna sezona u Gradu Beogradu zvanično počinje 15. oktobra, a probe podrazumevaju proveru rada toplotnih izvora, toplovodne mreže, toplotnih predajnih stanica, a prema potrebi i pojedinih grejnih instalacija u objektima.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Kosmajski kazan u Pružatovcu

Manifestacija "Kosmajski kazan" održana je ovog vikenda u Pružatovcu. Posetioci su bili u prilici da uživaju u kulturno-umetničkom programu i degustiraju hranu i piće pripremljenu po tradicionalnoj recepturi izlagača iz ovog kraja.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Pedeset godina prijateljstva - Mladenovac i Gornja Radgona

Ponosimo se bratskim odnosima sa našim prijateljima iz Opštine Goranja Radgona u Republici Sloveniji koje traje 50 godina. Na čvrstim temeljima nastavljamo da gradimo naše zajedništvo i da proširujemo sve oblike saradnje između dve opštine i naroda koji u srcu nose i gaje poštovanje i ljubav jedni prema drugima.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Iz Mladenovca za Srbiju

Na manifestaciji „Iz Mladenovca za Srbiju,“ predstavljeni su prirodni i turistički potencijali, proizvodi od voća i povrća, mleka i mesa, meda, proizvodi starih zanata i narodne radinosti.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .

Biciklima kroz Mladenovac na putu do Hilandara

Pripadnike MUP –a i žandarmerije, organizatore i učesnike akcije “Za našeg Limenog – biciklima do Hilandara”, primio je sinoć u svom kabinetu predsednik Gradske opštine Mladenovac Bogdan Vuksanović, kako bi podržao humanu misiju kolega i klasića koji su za bolesnog školskog druga i kolegu, biciklama krenuli do Hilandara.

Opširnije

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.