logo

Актуелности

На отвореном првенству Младеновца у шаху више од 170 такмичара из 20 градова Србије

 

Појединачно отворено првенство Младеновца у шаху за кадете и пионире, које је организовано у Спортско-рекреационом центру „Љубомир Ивановић – Геџа“, окупило је више од 170 учесника из 20 градова Србије, као и госте из Бијељине.

Међу учесницима турнира било је и 12 државних првака који су титуле најбољих понели на разним турнирима и категоријама такмичења.

Према речима организатора, Отворено првенство Младеновца у шаху је ове године најјачи турнир у Србији у тој категорији, како у погледу  масовности, тако и по квалитету самих такмичара.

Ову спортску манифестацију организовао је Шаховски клуб Младеновац уз подршку Спортског савеза и општине Младеновац као и бројних спонзора.

Председник Градксе општине Младеновац Владан Глишић и директор Спортско-рекреационог центра „Љубомир Ивановић – Геџа“, Богдан Вуксановић, честитали су организаторима на одлично организованој спортској манифестацији, а учесницима на сјајним партијама које су пружили. Најбољима у свакој категорији уручили су пехаре и дипломе.

У категорији дечака 2014. годиште прво место освојио је Алексеј Павловић, а међу девојчицама најбоља је била Миа Николић.

У категорији 2013. - 2011. годиште прва места припала су Михајлу Илићу и Сари Мијић.

У категорији 2010. – 2008. годиште Вук Каначки био је најбољи међу дечацима, а Тамара Јанковић у категорији девојчица.

У категорији 2007. годиште и старији, када је реч о девојчицама, прво место освојила је Јана Миловановић, док је титула најбољег међу дечацима припала Марку Милановићу који је уједно и најуспешнији појединац турнира са седасм поена и седам партија.

Sahisti1
Sahisti2
Sahisti3
Sahisti4
Sahisti5
Sahisti6

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.