logo

Актуелности

Сарадња са Удружењем пензионера Младеновац

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и одборник у Скупштини општине Младеновац Милош Петровић, посетили су Удружење пензионера и разговарали са старијим суграђанима који су дошли да се пријаве за пензионерску картицу.


Позвали су их да учествују у свим активностима намењеним старијим суграђанима које ће општина организовати и ове године, попут бесплатних излета, дружења пензионера и бројних других дешавања, као и да својим иницијативама и предлозима учествују у креирању будућих активности. У том смилу, са председником Удружења Зораном Живићем договорили су још интезивнију сарадњу у наредном периоду.


Овом приликом, поклонили су Удружењу вредне књиге и монографије које сведоче о историји Младеновца и културно историјском наслеђу, чији је издавач Градска општина Младеновац са жељом да ова издања буду почетак настанка мале библиотеке у оквиру Удружења пензионера коју ће моћи да користе старији суграђани.


Иначе, службеници Управе Градске општине Младеновац данас су пружали помоћ пензионерима приликом пријаве за пензионерску картицу у просторијама Удружења, док су претходних дана дежурства организована по месним заједницама и у самој згради општине.

PenzioneriUdruzenje1
PenzioneriUdruzenje2
PenzioneriUdruzenje3
PenzioneriUdruzenje4
PenzioneriUdruzenje5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.