logo

Aktuelnosti

Saradnja sa udruženjem penzionera Mladenovac

Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i odbornik u Skupštini opštine Mladenovac Miloš Petrović, posetili su Udruženje penzionera i razgovarali sa starijim sugrađanima koji su došli da se prijave za penzionersku karticu.


Pozvali su ih da učestvuju u svim aktivnostima namenjenim starijim sugrađanima koje će opština organizovati i ove godine, poput besplatnih izleta, druženja penzionera i brojnih drugih dešavanja, kao i da svojim inicijativama i predlozima učestvuju u kreiranju budućih aktivnosti. U tom smilu, sa predsednikom Udruženja Zoranom Živićem dogovorili su još intezivniju saradnju u narednom periodu.


Ovom prilikom, poklonili su Udruženju vredne knjige i monografije koje svedoče o istoriji Mladenovca i kulturno istorijskom nasleđu, čiji je izdavač Gradska opština Mladenovac sa željom da ova izdanja budu početak nastanka male biblioteke u okviru Udruženja penzionera koju će moći da koriste stariji sugrađani.


Inače, službenici Uprave Gradske opštine Mladenovac danas su pružali pomoć penzionerima prilikom prijave za penzionersku karticu u prostorijama Udruženja, dok su prethodnih dana dežurstva organizovana po mesnim zajednicama i u samoj zgradi opštine.

PenzioneriUdruzenje1
PenzioneriUdruzenje2
PenzioneriUdruzenje3
PenzioneriUdruzenje4
PenzioneriUdruzenje5

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.