logo

Актуелности

Аутоседишта за све младеновачке бебе

 

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац организовала је још једну доделу дечијих аутоседишта за родитеље новорођених младеновачких беба. Пројекат "Аутоседиште за свако дете"€œ у општини Младеновац реализује се пуне четири године и до сада је подељено више од 2000 седишта. Данашњој додели аутоседишта, која је организована уз поштовање свих мера превенције услед актуелне епидемиолошке ситуације, присуствовали су и представници Секретаријата за саобраћај Града Београда са којим општина Младеновац има одличну сарадњу.

"€žАктивности које Комисија за безбедност саобраћаја Градске општине Младеновац и Секретаријат за саобраћај реализују у наредном периоду биће интезивиране будући да нам је заједнички циљ повећање безбедности свих учесника у саобраћају. Са општином Младеновац имамо одличну сарадњу и овом приликом желим да похвалим људе у овој општини који се заиста труде, контактирају нас у вези са свим проблемима и настоје да их заједнички решавамо. Податак да свако новорођено дете у општини Младеновац добија на поклон аутоседиште нас посебно радује будући да је то једини безбедан начин превоза деце у аутомобилу, а чињеница да у општини Младеновац, од када се овај пројекат реализује, нема настрадале деце у саобраћају, говори нам у прилог томе да радимо праву ствар"€œ, рекао је Марко Иконић, представник Секретаријата за саобраћај Града Београда.

"Употреба дечијих аутоседишта у општини Младеновац значајно је повећана у последњих неколико година, а верујем да је томе, добрим делом, заслужна и наша акција. Такође, желим да истакнем да од почетка 2020. године на територији општине Младеновац нема ниједног настрадалог учесника у саобраћајним незгодама што нас мотивише да наставимо са редовним активностима али и да се потрудимо да још више утичемо на подизање свести наших суграђана када је безбедност саобраћаја у питању. Захваљујем Градском секретару Душану Рафаиловићу, господину Марку Иконићу и свим њиховим сарадницима на томе што су препознали наш труд и што нам помажу у овоме што радимо"€œ, рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја на путевима Градске општине Младеновац.

Autosed22
Autosed33
Autosed44
Autosed55

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.