logo

Aktuelnosti

Autosedišta za sve mladenovačke bebe

Кomisija za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac organizovala je još jednu dodelu dečijih autosedišta za roditelje novorođenih mladenovačkih beba. Projekat "Autosedište za svako dete"€œ u opštini Mladenovac realizuje se pune četiri godine i do sada je podeljeno više od 2000 sedišta. Današnjoj dodeli autosedišta, koja je organizovana uz poštovanje svih mera prevencije usled aktuelne epidemiološke situacije, prisustvovali su i predstavnici Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda sa kojim opština Mladenovac ima odličnu saradnju.

"€žAktivnosti koje Кomisija za bezbednost saobraćaja Gradske opštine Mladenovac i Sekretarijat za saobraćaj realizuju u narednom periodu biće intezivirane budući da nam je zajednički cilj povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. Sa opštinom Mladenovac imamo odličnu saradnju i ovom prilikom želim da pohvalim ljude u ovoj opštini koji se zaista trude, kontaktiraju nas u vezi sa svim problemima i nastoje da ih zajednički rešavamo. Podatak da svako novorođeno dete u opštini Mladenovac dobija na poklon autosedište nas posebno raduje budući da je to jedini bezbedan način prevoza dece u automobilu, a činjenica da u opštini Mladenovac, od kada se ovaj projekat realizuje, nema nastradale dece u saobraćaju, govori nam u prilog tome da radimo pravu stvar"€œ, rekao je Marko Ikonić, predstavnik Sekretarijata za saobraćaj Grada Beograda.

"Upotreba dečijih autosedišta u opštini Mladenovac značajno je povećana u poslednjih nekoliko godina, a verujem da je tome, dobrim delom, zaslužna i naša akcija. Takođe, želim da istaknem da od početka 2020. godine na teritoriji opštine Mladenovac nema nijednog nastradalog učesnika u saobraćajnim nezgodama što nas motiviše da nastavimo sa redovnim aktivnostima ali i da se potrudimo da još više utičemo na podizanje svesti naših sugrađana kada je bezbednost saobraćaja u pitanju. Zahvaljujem Gradskom sekretaru Dušanu Rafailoviću, gospodinu Marku Ikoniću i svim njihovim saradnicima na tome što su prepoznali naš trud i što nam pomažu u ovome što radimo"€œ, rekao je Stefan Ivanović, član Кomisije za bezbednost saobraćaja na putevima Gradske opštine Mladenovac.

Autosed22
Autosed33
Autosed44
Autosed55

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.