logo

Актуелности

Решење вишеденценијских проблема становника Кајмакчаланске улице

Коначним решавањем вишедеценијског проблема имовинско правних односа у Кајмакчаланској улици у МЗ „Селтерс“, заједничким напорима мештана и локалне самоуправе, почело је и решавање проблема путне инфраструктуре.


Прва фаза радова обухвата асфалтирање деонице у дужини од 450 метара, у делу где постоје канализациона и водоводна мрежа. Очекује се да ће посао бити завршен у року од 15 дана.


Истовремено, у току је пројектовање канализационе мреже које би требало да буде завршено до краја месеца, да би у другом кварталу године почели и сами радови.
План је да се у другој фази изгради канализациона мрежа дужине 530 метара и водоводна мрежа у дужини од 310 метара. Након тога, уследиће асфалтирање преосталог дела улице.


О свим даљим корацима по питању унапређења путне и комуналне инфраструктуре са становницима Кајмакчаланске улице данас је разговарао председник Градске општине Младеновац Владан Глишић, који је истакао да ће се завршетком ових радова значајно унапредити свакодневно функционисање становника и повећати квалитет живота у том насељу.

Kajmakcalanska1
Kajmakcalanska2
Kajmakcalanska3
Kajmakcalanska4
Kajmakcalanska5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.