logo

Актуелности

Окупљање традиције и заната на Пролећном базару

На манифестацији „Пролећни базар“, одржаној у организацији Градске општине Младеновац, учествовало је више од 30 излагача – удружења, породичних предузећа, газдинстава, установа социјалне заштите и појединаца који су представили широк спектар производа.

Посетиоци су имали прилику да уживају у богатом културно уметничком програму и разноврсној понуди пчелињих производа, домаћих производа од воћа и поврћа, млечних производа, старих и уметничких заната, цвећу и уникатној грнчарији.

Манифестацију је отворио председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, који је истакао значај оваквих догађаја за промоцију традиционалних вредности нашег краја.
„Овим базаром, не само да чувамо нашу културу и традицију, већ и пружамо могућност локалним произвођачима да покажу своје вештине и иновативност, што доприноси њиховој видљивости и економској одрживости“, рекао је Глишић.

Хвала свим излагачима и посетицима, као и учесницима у свечаном делу програма, културно-уметничким друштвима „Славко Манојловић“ и „Љубомир Ивановић Геџа“, хору Основне школе „Момчило Живојиновић“, под диригентском палицом наставнице Љиљане Миловић и Димитрију Милојкићу, ученику Музичке школе „Стеван Христић“.

Park1
Park2
Park3
Park4
Park5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.