logo

Актуелности

ОБАВЕШТЕЊЕ ЗА ПОДНОСИОЦЕ ИЗБОРНИХ ЛИСТА

Обавештавају се сви заинтересовани подносиоци изборних листа да ће се пријем изборних листа за одборнике Скупштине градске општине Младеновац за изборе расписне за 2.јун 2024.године, вршити у седишту Општинске изборне комисије градске општине Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Акција добровољног давања крви у Трансфузиомобилу у Младеновцу

Трансфузиомобил Института за трансфузију крви биће постављен на платоу испред зграде Градске општине Младеновац у четвртак, 25. априла, где ће бити организована акција добровољног давања крви.

Опширније

  • Датум креирања: .

Укинута ванредна ситуација

Штаб за ванредне ситуације градске општине Младеновац донео је Одлуку о укидању ванредне ситуације у Месној заједници Драпшин, услед престанка опасаности за угрожавање здравља грађана од појаве лошег квалитета ваздуха на овом делу територије.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 1.9.2023. године до 12.12.2023. године

Одлука о додели подстицајних средстава - регресирање вештачког осемењавања говеда за извршено осемењавање у периоду од 1.9.2023. године до 12.12.2023. године - по достављеним пријавама на Јавни конкурс бр. II-00-06-2/1721/2023 од 14.11.2023. године.

Опширније

  • Датум креирања: .

Помоћ од 20.000 динара за основце и средњошколце

Данас је почела пријава за ђачку помоћ породицама у износу од 20.000 динара по детету за све основце и средњошколце, коју је Град Београд ове године обезбедио уместо бесплатних уџбеника. Све информације о начину на који могу да се пријаве за 20.000 динара ђачке помоћи породицама, родитељи ће добити у основним и средњим школама у Београду. Пријава траје до краја лета, а новац ће у септембру бити уплаћен на рачуне родитеља.

Опширније

  • Датум креирања: .

Одржано Првенство Србије у каратеу

Младеновац је током викенда био домаћин Првенства Србије у каратеу за полетарце, пионире и наде. Такмичење које је окупило велики број такмичара и публике, одржано је у нашем Спортском центру "Љубомир Ивановић Геџа".

Опширније

  • Датум креирања: .

Превентивни прегледи у недељу у Дому здравља

У оквиру превентивних прегледа који ће у недељу, 21. априла, од 8:00 до 16:00 часова, бити организовани у Дому здравља, грађанима Младеновца биће доступни прегледи за факторе ризика за развој кардиореналног синдрома.

Опширније

  • Датум креирања: .

По двадесет хиљада динара за свако дете и бесплатан улазак на базене наставак социјалних мера у Београду

Председник Привременог органа Града Београда Александар Шапић саопштио је одлуку да ће све породице у Београду добити по двадесет хиљада динара по детету, које похађа основну и средњу школу. Пријављивање почиње од понедељка, 22. априла, када ће грађани моћи да се пријаве и за картице за бесплатно коришћење градских базена.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.